Българският вицешампион ЦСКА научи съперника си за третия квалификационен кръг на

...
Българският вицешампион ЦСКА научи съперника си за третия квалификационен кръг на
Коментари Харесай

Какво чака ЦСКА и Локо Пд при успех в Европа

Българският вицешампион ЦСКА  научи противника си за третия квалификационен кръг на Лига Европа, в случай че, несъмнено, преди този момент успее да в профил БАТЕ Борисов на 17 септември. Той ще бъде спечелилият от двойката сред Б36 Торшавн (Фарьорски острови) – Дъ Ню Сейнтс (Уелс).

Сблъсъкът сред ЦСКА/БАТЕ Борисов и Б36 Торшавн (Фарьорски острови)/Дъ Ню Сейнтс (Уелс)   ще бъде решен в един дуел на 24 септември, а срещата ще е в България или Беларус, като спечелилият ще се класира за плейофната фаза за влизане в групите на Лига Европа.

Станаха ясни тимовете, против които Локомотив Пд може да се изправи, в случай че доближи до третия прелиминарен кръг на шампионата Лига Европа. Преди това обаче „ смърфовете “ имат доста тежка задача, като би трябвало да се оправят с британския гранд Тотнъм. Двубоят ще се реши в един мач в Пловдив на 17-ти септември.

Ако играчите на Бруно Акрапович се оправят с „ шпорите “, могат да се паднат против сръбския Войводина Нови Сад. Останалите разновидности за противници на „ смърфовете “ са спечелилите от двойките Ботошани (Румъния) – Шкендия (Северна Макадония) и Макаби Хайфа (Израел)/Железничар (Босна и Херцеговина) – Кайрат (Казахстан).
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР